Pristihnutí pri krádeži dreva. Žena kradla v obchodnom dome. Policajti chytili dvoch popradských sprejerov.

11.04.2011 Poprad

Pristihnutí pri krádeži dreva:
Vranovskí policajti obvinili včera (10.4.2011) z prečinu krádeže spáchaného v štádiu pokusu dvoch mužov z obce Vechec (okr. Vranov n/Topľou) vo veku 18 a 34 rokov.
Obaja obvinení prišli počas včerajšieho popoludnia do lesa v katastri obce Vechec. Mladší z obvinených vyrúbal drevinu dub v množstve 0,06 m³ a starší vyrúbal taktiež buk v množstve 0,03 m³. Drevo chceli následne ukradnúť, avšak na mieste ich prichytil 36 ročný majiteľ lesa, ktorý následne privolal aj políciu. Obaja obvinení sú stíhaní na slobode.
 
Žena kradla v obchodnom dome
Z prečinu krádeže obvinili včera (10.04.2011) prešovskí policajti 21 ročnú ženu z obce Osikov, okr. Bardejov.
Obvinená žena bola počas včerajšieho popoludnia v jednom z prešovských obchodných domov. Do nákupného vozíka si postupne vložila bylinkový bujón, dve brokolicové polievky, sardinky, treščiu pečeň, tuniaka, fľašu alkoholu, farbu na vlasy, filé, biopolievku, šunkovú penu a zeleninové tofu. Tento tovar potom z vozíka vybrala a vložila do svojej kabelky a do vreciek bundy, ktorú mala na sebe. Následne bez zaplatenia prešla pokladničnou zónou, za ktorou bola zadržaná pracovníčkou bezpečnostnej služby. Za obdobný čin bola obvinená žena v predchádzajúcich dvanástich mesiacoch postihnutá v blokovou pokutou. Stíhaná je na slobode.

Policajti chytili dvoch popradských sprejerov:
Popradskí policajti obvinili tento víkend z prečinu poškodzovania cudzej veci dvoch mladistvých (15r. a 16r.) Popradčanov.
Obvinená dvojica v piatok (8.4.2011) podvečer sprejom postriekala v Poprade niekoľko stien budov a dve autá. Rôzne nápisy a machule nastriekali na stenu kotolne a obytného bloku na Ulici Ludvíka Svobodu. Na kotolni postriekali aj komíny. Následne sa presunuli na Rázusovú ulicu, kde postriekali dvere jedného z obytných blokov a taktiež rozbili jednu zo sklenených výplní dverí. Z Rázusovej ulice sa vrátili späť na Ulicu Ludvíka Svobodu, kde už vo večerných hodinách postriekali dve osobné auta, Škodu Felíciu a Seat Cordobu. Polícia oboch mladíkov stíha na slobode.
 

Vyberte región